2016-03-12 11:24:53• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Játsszon nyílt lapokkal!

Napi horoszkóp március 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Bika jegyében áll. Jó napra számíthat, csak engedje ki az irányítást a kezéből, hagyja, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Találkozzon a barátaival, ez remek kikapcsolódásnak ígérkezik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold már a Bika jegyében áll. Ez nagyon kedvező önnek, minden az elképzelése szerint alakul. Vitás kérdésekben hallgasson a megérzéseire!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, ez kedvező önnek. A Merkúr viszont a Halak jegyében van, együtt a Neptunusszal, ez azt jelzi, hogy most hajlamos lehet a túlköltekezésre. Ha lehet, akkor ne ön intézze a hétvégi bevásárlást.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Előfordulhatnak váratlan, nyugtalanító események a szüleivel kapcsolatban. A bolygóállások konfliktusokat jeleznek a családi életében. Maradjon higgadt, másképp nem tudja helyesen kezelni a nehézségeket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bika jegyében áll, de a Vénusz a Vízöntő jegyében van. Fél kézzel is könnyedén végez a házimunkával, tele lesz energiával. A Merkúr már a Halak jegyében van, és túlérzékennyé teheti önt, legyen tudatában ennek, és ne sértődjön meg minden apróságon.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében áll, a Merkúr pedig a Halak jegyében található. Mondja el a kedvesének, milyen sokra becsüli őt. Legyen a mai nap csak az élvezeteké, egy ilyen napra már nagyon régen vágyott. Este nyugodtan kirúghat a hámból, menjen el szórakozni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Valaki ma szemrehányást tehet önnek, igazságtalanul vádolja valamivel. Tisztázza a félreértést minél előbb! Az este már nyugalomban telik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, a Merkúr pedig már a Halak jegyében van. Kellemes meglepetésekben lehet része. Ha ön egyedülálló, ma menjen társaságba, mert most jó eséllyel megismerkedhet valakivel, aki mély vonzalmat ébreszt önben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Kedvező önnek ez a bolygóállás, gondtalanul alakul a napja. Este muszáj lesz egy félreértést tisztáznia. Játsszon nyílt lapokkal!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. A szerelmi életére van ez hatással, ma különösen összhangban lehetnek a kedvesével. Ha ön egyedülálló, akkor ne töltse az estét otthon, most egy szórakozóhelyen megismerkedhet valakivel, akit izgalmasnak fog találni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll, a Merkúr a Halak jegyében látható. Most nehezen szánja rá magát, hogy részt vegyen a családi programokon. Délután tegyen egy nagy sétát egyedül, jót tenne önnek egy kis magány.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll, a Merkúr a Halak jegyében van. Egyfolytában bókolnak önnek, és kellemes meglepetések érik a mai napon. Úgy vásároljon, hogy egy váratlan vendégre is készülnie kell. Az este is kellemesnek ígérkezik!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: